Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Ovenschotel met courgette
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, courgette, olijfolie, paneermeel, rundergehakt en ui
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit A little bite of Beddington:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta: