Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, rundergehakt, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grillen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: