Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Kofte-kebab
- Ingrediënten:
- gele ui, knoflook, koriander, kurkuma, lamsgehakt, munt, peterselie, saffraan, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fruit, gember, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Simpel:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit #watetenwevandaag:
Lunch uit Gevulde deeghapjes:
Recept uit Keukendagboek 2: