Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Recept uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër: