Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeigemberkippenbouillonkorianderlaurierolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliepreirozemarijnsjalotsojasaussuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, knoflook, tomatensaus, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:

Spareribs

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gember, kikkoman sojasaus, knoflook, limoen, olie, peper, spareribs en tijm

Soort:
vlees / roken / barbecue/grill
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Gefrituurde gevulde olijven

Ingrediënten:
bruine ansjovisfilet, citroen, eiwit, groene bella di cerignola-olijven, knoflook, panko, parmezaanse kaas, plantaardige olie, salie, tipo 00-bloem en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovisbeinets

Ingrediënten:
baby-ansjovis, bloem, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Runderreepjes met rode ui

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene peper, knoflook, olie, peper, rijstwijn, rode ui, runderfilet, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofu gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, chinese champignons, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, tofu, varkensspek, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Sint-jakobsvruchten met asperges

Ingrediënten:
groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, sint-jakobsschelp, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Eendenrolletjes met asperges

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, eendenfilet, gember, groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, suiker, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke ribbetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, varkensribbetjes, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi met vijf exotische kruiden

Ingrediënten:
babymais, chilipeper, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, scampi, sluimererwten, suiker, tomatenpuree, ui, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...