Mijn favoriete pittig-zure rabarber en krokant varkensvlees met noedels

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 58 in Thuis bij Jamie .

Gang:
diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees / pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gefrituurde Hollandse garnalen met mosterdpoeder

Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker

Ossenhaastataki Met Jeneverbeszout En Ponzu

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Sobanoedels met kort-ingelegde paddestoelen

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

rode biet in een bierdeegkorst met mierikswortelsaus

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken