Recept uit El Bulli:
Bloemkool & Houtskool
- Ingrediënten:
- auteurkobe desramaults, bloemkoolroosjes, dragonblaadjes, fleur de sel, karnemelk, kokosslagroom, laurier, raapzaadolie, roomboter, sjalot, vlierbloesemazijn, zuring en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De truffel:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Sous vide:
Recept uit La Mère Brazier: