Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- boter, gestoofde prei, kristalsuiker, laurier, peper, rode bordeauxwijn, sjalot, tijm, visbouillon en zout
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Sous vide:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Vegalicious:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild: