Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Sous Vide Mussel
- Ingrediënten:
- citroenrasp, laurier, mosselen, pastis, sjalot, venkel en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Soepen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: