Recept uit Sous vide:
Zwezerik
- Ingrediënten:
- kalfsfond, blank, kalfszwezerik, koolzaadolie, laurier, prei, tijm, vermout en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Soepen:
Recept uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept uit Soepen:
Bijgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept uit De Dikke van Dam: