Recept uit El Bulli:
Bloemkool & Houtskool
- Ingrediënten:
- auteurkobe desramaults, bloemkoolroosjes, dragonblaadjes, fleur de sel, karnemelk, kokosslagroom, laurier, raapzaadolie, roomboter, sjalot, vlierbloesemazijn, zuring en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: