Recept uit Turks kookboek:
Kuzu etli sebze çorbasi - Lamssoep met groenten
- Ingrediënten:
- boter, laurier, peterselie, prei, selderij, sjalot, ui, water, wortel, yoghurt en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, foelie, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, selderij, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: