Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Gekonfijte kalkoen
- Ingrediënten:
- eendenvet, kalkoen, kippenvet, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, tijm, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knolselderij, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Basisrecept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Soepen: