Recept van Lekker Happen:
Rijstsalade met ham
- Ingrediënten:
- augurk, bieslook, doperwtjes, hamreepjes, mandarijnen, mayonaise, peper, rijst, tomatenketchup en zilveruitjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gekookte ham, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peterselie, rauwe ham, room, slagroom, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / brunch / lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok: