Telor dadar oedang dan ham (Omelet met garnalen of ham)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 246 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Parelgort & zilvervliesrijst met garnalen, kerrie en ei

Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Bebotok van garnalen (garnalenmengsel in pisangblad gestoomd)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Garnalenkoekjes - taud man goong

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Roerei met gestoofde knoflooksprieten met garnalen of jamón serrano

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro