Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Badische slakkensoep
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, eierdooier, bloem, kookroom, kruidenbouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, knoflook, wijngaardslakken en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, eidooier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, prei, ricotta, room, sjalot, slagroom, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Snack of tussendoortje uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: