Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Doperwten met eieren en chourico
- Ingrediënten:
- chourico worst, doperwten, ei, knoflook, olijfolie, peterselie, ui en zoet paprikapoeder
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Melk & dadels:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het groot fondue boek:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers: