Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, rode ui, tomaat, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van Beginspiration:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: