Recept uit Margriet kookboek:
Lams- of geitenstoofpot
- Ingrediënten:
- bleekselderij, champignon, geitenvlees, ham, knoflook, lamsvlees, laurierblad, olie, peterselie, prei, tijm, ui, wijn, wortel en zwarte peperkorrels
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, paprika, peper, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Down to earth:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: