Fond de homard - Kreeftenbouillon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 42 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
basisrecept
Soort:
bouillon / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Groene olijven, walnoten en granaatappelsalade

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Gepofte knolselderij met champignonsaus en parelcouscous

Een recept uit  - Vol Smaak

Salade du shabbat - Salade van gekookte groenten

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Pinda bravoe

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair