Basisrecept uit Smaakvrienden:
Groentefond
- Ingrediënten:
- champignons, knolselderij, laurier, olijfolie, peterseliestelen, prei, tijm, tomaat, ui, venkel, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tomaat, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Smart BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Koken voor elke dag: