Visbouillon
Je vindt dit recept op pagina 46 in De keuken van de pure smaak .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- arachideolie
- bleekselderij
- champignons
- korianderzaad
- laurier
- noilly prat
- peterselie
- prei
- sjalot
- tijm
- ui
- visgraten van griet
- visgraten van schar
- visgraten van schol
- visgraten van tarbot
- visgraten van tong
- visgraten van tongschar
- visgraten van wijting
- witte peperkorrels
- witte wijn
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.