Recept uit De Urban Cook:
Knolselderijremoulade
- Ingrediënten:
- citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Grillen:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: