Recept van Es' Factory:
Recept stroganoff saus voor pasta
- Ingrediënten:
- champignons, cognac, gehakt, gerookte spekblokjes, laurierblaadjes, lintpasta, olijfolie, peterselie, riblappen, rode wijn, rund, tomatenpuree en uien
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, olie, ossenhaas, paprika, peper, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Es' Factory:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes: