Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Boeuf en Daube, gemarineerd
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, knoflook, mager rundvlees, marinade, peper, peterselie, vet spek, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: