Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Kip oxyzonum
- Ingrediënten:
- asafoetida, azijn, garum, kip, olie, peper, peterselie en prei
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Sous vide: