Pruimensaus voor gebraden edelhert

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 292 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Soort:
saus / azijn

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Asperge-ovenschotel

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Lucaanse worstjes

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Kip Heliogabalus met witte saus

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Saus voor speenvarken

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen