Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gehaktmedaillons - svizzere
- Ingrediënten:
- bloem, boter, brood, mager rundergehakt, melk, olijfolie, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, ei, kaneel, knoflook, laurier, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem: