Recept uit Vegalicious:
Linzenmousse, wortelhummus en knoflooktoast
- Ingrediënten:
- brood, broodje, citroensap, gedroogde tomaten, groene linzen, kardemom, kikkererwt, knoflook, olijfolie, peterselie, tahin en wortel
- Soort:
- hapjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroenrasp, ei, knoflook, komkommer, melk, munt, olie, olijfolie, peper, stokbrood, tomaat, ui, witbrood, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vegalicious:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch uit Fresh en light:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De herenkookclub: