Recept uit Alles over kool:
Met Linzen Gevulde Kool
- Ingrediënten:
- champignons, druivenpitolie, groene kool, linzen, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rozijnen, zilvervliesrijst en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, kaneel, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Alles over kool:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / voorgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Asperges:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: