Ontbijt uit Vegeterranean:
Crespelle farcite con frutta e miele
- Ingrediënten:
- 00-meel, appel, bakpoeder, banaan, boter, cognac, honing, maple syrup, melk, mosto cotto, peer, poedersuiker en vanille-extract
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt uit Vegeterranean:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / lunch / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Ingrediënten:
Bij de koffie uit Sweet:
Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:
Ontbijt / brunch uit Nopi:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Hét bakboek!:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Bij de koffie uit Sweet:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Picknick / diner / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:
Recept uit Nachtbrood:
Ontbijt / brunch uit Nopi:
Ontbijt uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit Zuur:
Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken: