Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Aardappelflensjes met zalm en gebakken kwarteleitjes
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, gerookte zalm, kaviaar, kervel, kwarteleitjes, olie, omelet, peper, ui en zeezout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, kaviaar, melk, mosterd, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, roomkaas, sjalot, slagroom, suiker, ui, witte wijn, zalm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: