306 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletansjovis op zoutbasilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneigroene paprikalaurierbladolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesardinestomaatuiwaterwitte wijnzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Gekonfijte zalm in visbouillon

Ingrediënten:
citroengras, daikon, dille, djeroek poeroet, gember, knoflook, olijfolie, peper, spitskoolbaderen, tom kha kai van vis, yuzu, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Vissoep met cognac - sopa de pescado

Ingrediënten:
cognac, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, laurierblad, olijfolie, pruimtomaat, rode wijn, spaanse ui, verse bladpeterselie, visafval, visbouillon, wortel, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Mojama met spinazie, oregano en citroen

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, majoraan, mojama, olijfolie, spinazie, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Penne met salie-ansjovisboter

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, knoflook, paprikapoeder, penne rigate, peper, roomboter, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit  - de snelle keuken

Diner / voorgerecht uit de snelle keuken:

Pan catalan

Ingrediënten:
ansjovisfilets, basilicum, boerenbrood, knoflook, olijfolie, tomaten, zeezout en 
zout en peper

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Tortellini met salie-ansjovisboter en garnalen

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, knoflook, noorse garnalen, paprikapoeder, peper, roomboter, tortellini, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep - soupe de poisson

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode paprika, saffraandraadjes, sinaasappelschil, spaghetti, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, vermicelli, verse tijm, visgraat, viskoppen, water, witbrood, witvis en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Turks / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

gezouten kabeljauw met alioli

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroensap, ei, gepasteuriseerde eidooier, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, olijfolie extra vergine, sla, stokvis, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Thaise vissoep

Ingrediënten:
aardappel, citroengras, dille, frituurolie, kabeljauwfilet, kaffirlimoen, knoflook, koriander, lotuswortel, olijfolie, peper, slagroom, tom kha kai van vis, venkelknol en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Mojama met piquillopepers en kapperappeltjes

Ingrediënten:
bladsla, citroen, dressing, kapperappeltjes, knoflook, mojama, olijfolie, piquillopepers, sherryazijn, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tamarindesoep - gaeng om pla chon

Ingrediënten:
gapi, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, knoflook, kratiem, ma-kaam piag, moeraskool, nam pla, prik chee fa haeng, rode poon, sjalot, spinazie, suiker, tamarindesap, thaise vissaus, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Koude spaanse soep met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, cayennepeper, ei, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, rode wijnazijn, trostomaat en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met zonnewortel, nori en bonito

Ingrediënten:
aardpeer, bonitovlokken, citroengras, galangawortel, knoflook, lavas, nori jam, norivel, olijfolie, peper, sesamolie, tom kha kai, zonnewortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / voorgerecht uit Italië:

Crostini neri - Crostini met kippenlever

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ciabatta, kappertjes, kippenlevers, knoflook, peper, stokbrood, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Vissoep - soupe de poissons

Ingrediënten:
brood, gedroogde tijm, gedroogde venkel, olijfolie, groene paprika, grof zeezout, gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraandraadjes, stokbrood, tomaat, ui, vermicelli, verse peterselie, verse spaanse peper, peper, water, witvis en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Tongrolletjes met chinese groenten

Ingrediënten:
chilipeper, chinese champignons, gember, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstwijn, sluimererwten, suiker, tongfilet, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...