Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Croquetten van de visser 2; zalm - Gaston Clément, 1958
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, kaas, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus, zalm en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gruyère, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, ui, zalm, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: