47 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisansjovisfiletansjovisfilet op olieansjovis op zoutbleekselderijbloemcitroencitroensapcognaceigerookte zalmkippenbouillonknoflooklimoenmelkolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotslagroomuiwaterwitbroodzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:

Spruitjes en schol

Ingrediënten:
amandelen, boter, dragon, kippenbouillon, olijfolie, peper, schol, sjalot, spruitjes, tarwebloem, tomaat, witte wijn en zeezout

Keuken:
Deens
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pikante pangrattato-risotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, basis risotto, boter, bouillon, ciabatta, citroenschil, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Risotto met zeebanket

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte wijn, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvisjes, prei, risottorijst, schelvisfilet, verse dille, vialone nano-rijst, visbouillon, vleestomaat, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Krokante viskoekjes verpakt in gerookt doorregen spek

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, citroen, gedroogde rode spaanse peper, gerookt dooregen spek, gerookte forel, gerookte zalm, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, waterkers, witbrood en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Geroosterd brood met gevogeltelever - crostini

Ingrediënten:
ansjovis, boter, droge marsala, gevogeltelevers, kappertjes, olijfolie, peper, toscaans witbrood, ui en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / gevogelte
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Schuimige Groentesoep Met Citroenpangrattato

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelensoufflé - soufflé di funghi

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bechamelsaus, boter, eekhoorntjesbrood, ei, fontina, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, paneermeel, peper, porcini, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met tonijn - rotolo di coniglio con il tonno

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bloem, boter, citroensap, eierdooier, kerrie, olijfolie, peper, pistachenoten, rucola, sjalot, slagroom, tonijn op olie, uitgebeend konijn, vleesbouillon, witte truffelpasta, wittetruffelpasta, witte wijn, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / vis
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:

Visballetjes met kurkuma & zonnebloempitten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, groene chilipeper, knoflook, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, limoen, olijfolie, oud brood, rode chilipeper, rode ui, rucola, witvisfilet, zeezout, zonnebloempitten en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Pissaladière

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, brooddeeg, gist, olijfolie, olijven zonder pit, peper, tijmblaadjes, ui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Eieren in een nest - uova nel nido

Ingrediënten:
ansjovis op zout, artisjokbodem, boter, ei, olijfolie, peper, pijnboompitten, tomatenketchup, verse bladpeterselie, water, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Tonijnpastei - pâté di tonno

Ingrediënten:
ansjovisfilets uit blik, boter, citroensap, gemengd zuur, gerookte zalm, olijfolie, peper, sottaceti, tonijn op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Scherrers tartare - tartara alla scherrer

Ingrediënten:
augurk, boter, groene appel, olijfolie, peper, sjalot, verse bieslook, volkoren brood en zoute haring

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis