Pissaladière

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 50 in De complete keuken van Frankrijk .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemengde frituur - fritto misto di pesci azzurri

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Ansjovistapas

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Cardi fritti - Gevulde gebakken kardoen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Beignets met salie en ansjovis

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie