Sarah Randell

We hebben 5 boeken van Sarah Randell waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sarah Randell? Registreren is gratis!

Boeken van Sarah Randell

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Sarah Randell

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Boeuf à la ficelle

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, kool, koolraap, laurierblad, lente-ui, runderbouillon, runderfilet, tijm, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Groenteschotel

Ingrediënten:
boter, courgette, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode ui, tijm, tomaat, verse bladpeterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente / ovenschotel
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Ontbijt / brunch uit De complete keuken van Frankrijk:

Brioche

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne suiker, gist, melk, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gâteau basque

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eierdooier, fijne suiker, gemalen amandelen, melk, pruimenjam, vanille-extract, vanillestokje en zwartekersenjam

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / buffet / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Peren in rode wijn

Ingrediënten:
citroenschil, crème fraîche, kaneelstokje, kruidnagel, maïzena, peer, rode wijn, room, sinaasappelschil en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Omelet met tuinkruiden

Ingrediënten:
boter, ei, knoflook, olie, peper, room, sjalot, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Millefeuille met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, bladerdeeg, bloem, boter, crème pâtissière, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Salade niçoise

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, dijonmosterd, ei, kappertje, kerstomaat, knoflook, olijfolie, slablad, sperziebonen, tonijn in olie, vastkokende aardappels, witte-wijnazijn en zwarte olijf

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Provençaalse taart

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, eierdooier, gele paprika, knoflook, olijfolie, olijven zonder pit, oregano, rode paprika, tomaat, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree en witte ui

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vis
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cognac, kip, kippenbouillon, laurierblad, olie, peper, rode wijn, spek, tijm, tomatenpuree, uitjes, verse peterselie, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Appelgebak

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, crème pâtissière, ei, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, vanillestokje, zoet deeg, zoete appel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Zalm en papillote met kruidensaus

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, peper, room, sjalot, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, verse zuring, visbouillon, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gezouten varkensvlees met linzen

Ingrediënten:
bouquet garni, gezouten buikspek, gezouten varkensschenkel, jeneverbes, knoflook, koolraap, laurierblad, pastinaak, prei, puylinzen, raap, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Tarte flambée

Ingrediënten:
bloem, brooddeeg, cottage cheese, gist, kwark, olijfolie, peper, roomkaas, spekreepjes, witte ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / varkensvlees
Alle recepten van Sarah Randell