Sarah Randell

We hebben 5 boeken van Sarah Randell waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sarah Randell? Registreren is gratis!

Boeken van Sarah Randell

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Sarah Randell

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Quiche met blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, bloem, boter, ei, eierdooier, melk, peper, room, taartdeeg, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / hartige taart / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Tarte flambée

Ingrediënten:
bloem, brooddeeg, cottage cheese, gist, kwark, olijfolie, peper, roomkaas, spekreepjes, witte ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / varkensvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Tuiles

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, eiwit, fijne suiker en gemalen amandelen

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:

Oesters mornay

Ingrediënten:
bloem, boter, gruyère, laurierblad, melk, nootmuskaat, oester, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Konijnfricassee

Ingrediënten:
bouquet garni, champignon, eierdooier, geklaarde boter, kippenbouillon, konijn, olie, peper, room, verse salieblaadjes, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Boeuf à la ficelle

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, kool, koolraap, laurierblad, lente-ui, runderbouillon, runderfilet, tijm, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cognac, kip, kippenbouillon, laurierblad, olie, peper, rode wijn, spek, tijm, tomatenpuree, uitjes, verse peterselie, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Tarte tatin

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, fijne suiker, kandijpoedersuiker, room, taartdeeg, vanille-extract, zoete appel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gâteau basque

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eierdooier, fijne suiker, gemalen amandelen, melk, pruimenjam, vanille-extract, vanillestokje en zwartekersenjam

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / buffet / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Peren in rode wijn

Ingrediënten:
citroenschil, crème fraîche, kaneelstokje, kruidnagel, maïzena, peer, rode wijn, room, sinaasappelschil en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Groentetimbaaltjes

Ingrediënten:
eierdooier, nootmuskaat, peper, rode paprika, room, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Courgettesoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, ei, gruyère, lente-ui, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Blinde vinken van kalfsvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, geklaarde boter, kalfsgehakt, kalfslapjes, knoflook, laurierblad, peper, sjalot, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, verse peterselie, wildfond, witbroodkruim, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Alle recepten van Sarah Randell