M. Villegas

We hebben 2 boeken van M. Villegas waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van M. Villegas? Registreren is gratis!

Boeken van M. Villegas

Recepten van M. Villegas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Waterkerssoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, room, ui, verse bieslook, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Groenteterrine met kruidensaus

Ingrediënten:
bladgelatine, crème fraîche, gelatinepoeder, groene asperge, kerstomaat, minicourgette, peper, snijbiet, sperziebonen, spinazie, verse basilicum, verse kervel, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente / paté/terrine
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Rozijnen rumbaba

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere rum, ei, eierdooier, fijne suiker, gist, melk, rozijn, sinaasappelrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Paris-brest

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, crème pâtissière, ei, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, soesjesdeeg, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Ontbijt / brunch uit De complete keuken van Frankrijk:

Brioche

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne suiker, gist, melk, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Cassoulet

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, eend, eendenconfit, gedroogde witte bonen, geklaarde boter, gezouten varkensvlees, knoflook, kookworst, lamsschouder, ongerookt spek, saucisse à cuire, saucisse de toulouse, stokbrood, tomaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Chocoladesoufflés

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, chocoladelikeur, crème pâtissière, eiwit, fijne suiker, koffielikeur, poedersuiker en pure chocolade

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch / chocolade
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Tarte tatin

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, fijne suiker, kandijpoedersuiker, room, taartdeeg, vanille-extract, zoete appel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Koolsoep

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, flageoletten, kippenbouillon, mager spek, peper, prei, raap, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Salade au chèvre

Ingrediënten:
dragonazijn, geitenkaas, gemengde slasoorten, knoflook, olijfolie, rode ui, stokbrood, walnootolie, walnoten en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch / kaas
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Kip met veertig tenen knoflook

Ingrediënten:
baguette, bleekselderij, kip, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Appelgebak

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, crème pâtissière, ei, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, vanillestokje, zoet deeg, zoete appel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Alle recepten van M. Villegas