M. Villegas

We hebben 2 boeken van M. Villegas waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van M. Villegas? Registreren is gratis!

Boeken van M. Villegas

Recepten van M. Villegas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Crème caramel

Ingrediënten:
ei, eierdooier, fijne suiker, melk en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, broodkruim, courgette, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, varkensgehakt, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Frambozensoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, crème pâtissière, eierdooier, eiwit, fijne suiker, frambozen, maïzena, melk, poedersuiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Soupe au pistou

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, bouquet garni, courgette, doperwten, gedroogde flageoletten, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sperziebonen, tomaat, ui, vermicelli, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groenten en aardappels
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Quiche met blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, bloem, boter, ei, eierdooier, melk, peper, room, taartdeeg, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / hartige taart / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Ontbijt / brunch uit De complete keuken van Frankrijk:

Brioche

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne suiker, gist, melk, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gezouten varkensvlees met linzen

Ingrediënten:
bouquet garni, gezouten buikspek, gezouten varkensschenkel, jeneverbes, knoflook, koolraap, laurierblad, pastinaak, prei, puylinzen, raap, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Quiche lorraine

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, gerookt spek, nootmuskaat, peper, room, taartdeeg en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / eieren, kaas en zuivel / varkensvlees / hartige taart
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Salade au foie gras

Ingrediënten:
aardappel, armagnac, asperge, boter, foie gras, gemengde slasoorten, olijfolie, peper, rode-wijnazijn, terrine van foie gras, walnotenolie, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Koolsoep

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, flageoletten, kippenbouillon, mager spek, peper, prei, raap, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Slakken met knoflookboter

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, knoflook, peper, slakkenhuisjes, slakken uit blik, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Waterkerssoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, room, ui, verse bieslook, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Kip met veertig tenen knoflook

Ingrediënten:
baguette, bleekselderij, kip, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Alle recepten van M. Villegas