Geroosterd brood met gevogeltelever - crostini

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 223 in Culinaria Italia .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood en broodgerecht / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Groene asperges met ansjovis

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Toastjes met sardine-ansjovisboter

Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Crostini met boter en ansjovis

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ansjovisboter

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier