Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, eidooier, fruit, gehakt, granen, groente, kip, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rundvlees, suiker, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Patesserie:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: