Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Vitello in padella - Gebakken kalfsvlees
- Ingrediënten:
- kalfsfilet, knoflook, olijfolie, peper, salie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kalfsschenkel, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, salie, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo: