Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, bloemkool, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, fruit, gember, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, pasta, peper, rijst, suiker, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Made in Italy:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: