Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Gesmoorde lamsbout
- Ingrediënten:
- aardappelen, citroensap, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, gember, kippenbouillon, koriander, lamsvlees, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table: