Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Tang cu xiao kuo bo - Zoetzure radijsjes
- Ingrediënten:
- chinkiangazijn, fijne tafelsuiker, rode radijsjes, sesamolie en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, sambal oelek, sojasaus, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Smaak van china:
Recept uit Wrap 'n roll:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Ingrediënten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: