Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Spaanse eendenrillette
- Ingrediënten:
- eendenbout, keukenzout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, venkelzaad en verse tijm
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- gevogelte / paté/terrine
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Basisrecept uit Tajine:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Spice Wise:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit 52 Soepen:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van I love food & wine:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit NAJAT:
Basisrecept uit California Dreamin':
Recept van Oh my foodness:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit De herenkookclub: