Confit d'oie ou de canard - Confit van gans of eend

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 147 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade van koud gevogelte met kersendressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Sous Vide Foie Gras

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

*Crispy Hay-Smoked Chicken with Pickled Ramps, Stir-Fried Fiddlehead Ferns, Stuffed Morels, Steamed Sticky Rice and Sauce Vin Jaune

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Foie Gras (raw), cold-smoked

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]