111 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembonenbouilloneifruitgroentekaasknoflookmelknootmuskaatnotenolijfoliepeperrijstspinazieuivisvleeswaterzadenzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Chili con carne voor de grote honger

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, boter, bouillon, bouillontablet, bruine bonen, cayennepeper, champignons, chorizoworst, crème fraîche, djinten, doperwtjes, kaas, groene paprika, groenten, half-om-halfgehakt, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rijst, rode paprika, rundergehakt, sla, knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree, tomatensaus, tortillachips, uien, vlees, water, witte bonen, wodka en zout

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spinazietaart - erbazzone reggiano

Ingrediënten:
boter, ei, gerookte ham, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, snijbiet, spinazie, tarwebloem, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Ravioli alla Genovese (Ravioli uit Genua(

Ingrediënten:
basilicum, boragie, boter, ei, gedroogde marjolein, kalfsbraadworst, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfszwezerik, marjoleinblad, oud brood, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie en snijbietbladeren

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di erbe con salsa di noce - Kruidenravioli met walnootsaus

Ingrediënten:
basilicum, borageblad, boter, broodkruim, ei, eierpastadeeg, jonge brandnetels, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, ricotta, rozemarijn, salie, snijbiet, spinazie, tomaten, walnootpasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, groente, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie en verse pasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Groentegratin

Ingrediënten:
aardpeer, biet, bladgroenten, bleekselderij, boter, ei, groentebouillon, haverwortel, kaas, knoflook, knolgroenten, koolzaadolie, melk, pastinaak, peper, raapstelen, rabarber, rucola, slagroom, snijbiet, stengelgroenten, kruiden, zevenblad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene-groentetaart - torta di erbette e carciofi

Ingrediënten:
artisjok, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, raapstelen, snijbiet, spinazie, ui, verse marjoraan, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Genuese pansotti - pansotti alla genovese

Ingrediënten:
00-bloem, andijvie, bernagie, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, raapstelen, ricotta, snijbiet, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paastaart - torta pasqualina

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, ricotta, slagroom, snijbiet, majoraan en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsborst met kruiden - petto alla maionese

Ingrediënten:
boter, ei, gekookte ham, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, snijbiet, uitgebeende kalfsborst, verse basilicum, verse bladpeterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pizzoccheri

Ingrediënten:
aardappelen, boekweitdeeg, boter, fontina, knoflook, parmezaanse kaas, salie, snijbietstelen, valtellina casera en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Kruidenpasta - pâtes aux herbes

Ingrediënten:
bloem, bonenkruidspruiten, boter, ei, gemengde slasoorten, grof zout, hysop, lente-ui, molsla, olijfolie, parmezaanse kaas, postelein, raketkruid, snijbiet, spinazie, verse basilicum, verse gemengde kruiden, verse marjolein, versgemalen zwarte peper, water en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Levantijnse tharid van sommige christenen

Ingrediënten:
boter, brood, ei, galanga, gedroogde specerijen, gerookt vlees, kaas, cassia, korianderblaadjes, korianderzaad, ontkiemde tuinbonen, snijbiet, ui, vlees, wijnruit, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Arabisch
Haal meer recepten op...