Pansotti of cappellacci al preboggion - Gevulde pasta met walnotensaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 67 in Mijn Italiaanse keuken is een feest .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Asperge met creme van borage en venkel met koolzaadbloemen, korenbloemen en geschaafde eidooier

Een recept uit  - Story on a Plate

Koude spaanse groentesoep

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Bloemkool met kruidensaus

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Tropical dresssing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades