Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloembotercitroensapeikaneelknoflookkruidnagellaurierlaurierbladmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomspinaziesuikertijmwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Frankfurter, Beef

Ingrediënten:
dextrose, glycerolmonostearaat, insta cure® 1, korianderzaad, mager melkpoeder, mosterdpoeder, nootmuskaat, paprikapoeder, witte peper, runderhalslap, uienpoeder en vloeibare rook

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Frankfurter, Blended

Ingrediënten:
dextrose, glycerolmonostearaat, insta cure® 1, korianderzaad, mager melkpoeder, mosterdpoeder, nootmuskaat, paprikapoeder, witte peper, runderhalslap, uienpoeder, varkenspoot en vloeibare rook

Soort:
worst
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Cappucino di asparagi

Ingrediënten:
boter, groene asperge, nootmuskaat, room en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Frankfurter

Ingrediënten:
dextrose, korianderzaad, glycerolmonostearaat, insta cure® 1, mager melkpoeder, mosterdpoeder, nootmuskaat, runderhalslap, rundervet, schapendarm, uienpoeder, witte peper, zoet paprikapoeder en zout

Soort:
worst
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:

Geweckte bietensalade met asgeitenkaas

Ingrediënten:
biet, frambozenazijn, friszure appel, geitenkaas, gember, kaneel, mesclun, mosterdzaad, nootmuskaat, rietsuiker, rode ui en rucola

Soort:
salade / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Uienbouillon met jamón en oloroso

Ingrediënten:
jamón serrano, kippenbouillon, medium oloroso, nootmuskaat, olijfolie, spaanse ui, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Spitskooltaartjes met spekjes

Ingrediënten:
hartig deeg, ei, gerookt spek, nootmuskaat, slagroom, spitskool, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Waterkerssoep

Ingrediënten:
cayennepeper, crème fraîche, kippenbouillon, nootmuskaat, sjalotjes en waterkers

Soort:
soep/bouillon / aardappelgerecht / boter en olie
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Tagliatelle met cantharellen

Ingrediënten:
bandnudeln, droge witte wijn, gezouten boter, lente-uitjes, lintpasta, nootmuskaat, peper, pfifferlinge, rookspek, slagroom en tijm

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kaassoep

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, dille, eierdooier, lente ui, maasdammer, nootmuskaat, rode ui, room en vleesbouillon

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Witte risotto

Ingrediënten:
boter, kooknat van spinazie, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst en rode ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Vlugge dauphinois

Ingrediënten:
ansjovis in olie, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode ui, slagroom, tijm en vastkokende aardappel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

lamsvleestajine met abrikozen

Ingrediënten:
foelie, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kaneel, lamsschouder, nootmuskaat, boter, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Broodsuas

Ingrediënten:
boter, broodkruim, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, room en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

tartiflette

Ingrediënten:
aardappel, nootmuskaat, olijfolie, reblochon, slagroom en ui

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Boeuf stroganoff

Ingrediënten:
boter, champignon, crème fraîche, dijonmosterd, nootmuskaat, paprikapoeder, runderfilet en ui

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...