Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees met ei en citroen - fettine all'uovo e limone
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eierdooier, kalfsschnitzel, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, kalfsgehakt, kalfslever, kalfsschenkel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit De banketbakker:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: